5. aug. 2011

Et innlegg uten mening.. :P Sånn egentlig.

Aldri noensinne har det vært så herlig å bli vekt om mårran som idag.
Verdens beste lille Niclas kom nemlig og ga mamma`n sin en skikkelig blaut nuss, og det var så utrolig koselig å våkne til <3 Håper han fortsetter med det, og ikke å slå mora i hodet med en fjernkontroll etc. Mye koseligere med den våte nussen altså :)


Så var det tid for å levere til Niclas til bestemor og bestefar, mens mor skulle til frisøren å "bli ny". Trengtes virkelig! Tynt og tjafsete hår-skikkelig najs! Så nå føler jeg meg som en ny person, med nyklipt og nyfarget hår-DEILIG :D

Og så har det vært helt fantastisk sommervær idag også, helt utrolig! Bading på Niclas hos bestemor og bestefar, og jaggu blei det ikke grilling også :) Ny grillerekord dette året altså! Ikke verst bare det.

Og sånn ellers, hvis noen faktisk leser bloggen min, og er intressert i husmorporno; så har jeg en hel del serier, både komplette og ukomplette for salg! Det fylles opp i rekkene, og det er mildt sagt OVERFYLLT nå. Har også helt vanlige romaner for salg. Boklagret mitt fylles stadig opp, men nå må noe vekk altså.. Kan vel snart bygge meg et hus av bøker... :P Hehe.

Niclas fikk seg  forresten en ny bamse idag, av besøket til mamma og pappa. Nemlig haien "Jan" (oppkalt etter Jan som Niclas fikk bamsen av, hehe)

Her er da Niclas og haien "Jan" :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar